Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 23:03

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Грудень » 13 » Мить щастя у дитячих очах...
20:38
Мить щастя у дитячих очах...
Хто найбільше беззахисний та уразливий в будь-якому суспільстві та в будь-які часи? Діти. І особливо  - діти-сироти, діти з обмеженими можливостями й хворі діти... Їм так потрібні: наш ЗАХИСТ, наше МИЛОСЕРДЯ, наша УВАГА, наша ДОБРОТА. Але більш за все цим малюкам потрібна радість, якої вони позбавлені з самого дитинства.
3 грудня працівниками БДЮТ в рамках нових соціальних ініціатив Президента України В. Ф. Януковича "Діти - майбутнє України" було організовано та проведено годину спілкування "Повір у себе" та "День добра" для діток з обмеженими фізичними можливостями. В заході взяли  участь - перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Підвальний, заступник голови районної ради Микола Єременко, в.о. міського голови Микола Кревсун, начальник відділу освіти, молоді та спорту Маргарита Білецька, начальник управління соціального захисту населення Світлана Ісакова.
Мета полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем, щоб вони відчули себе частиною великого світу, де безумовно, є місце для них!
Що відбувалося у цей чудовий день? Програма була дуже насиченою та цікавою.
В оформленому повітряними кульками залі кожного на порозі зустрічали та проводжали за столи організатори зустрічі. А на столах - все, що люблять діти: цукерки, мандарини, банани, яблука, груші, фруктові соки.
Коли з'явилися казкові герої: кіт Базиліо, лисиця Аліса та стара Шапокляк, яких артистично грали наші працівники, діти не стримувалися і починали сміятися. Разом з казковими героями діти із задоволенням грали у різні ігри і відгадували загадки, прислів'я, з літер складали слова, висловлювалися про справжніх друзів та на згадку другу виготовляли з паперу ромашку. Протягом свята кожна дитина отримала в подарунок іграшки, солодощі та солодкий подарунок "Roshen".
У такій святковій, веселій атмосфері, у такому комфортному залі всі хоч трішки забувають про свої проблеми.
Але найголовніше, що година спілкування з дітьми викликала на обличчях дітей веселу посмішку! Тому щира подяка від матерів стала найвищою нагородою за проведення благодійного свята.
Переглядів: 544 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz