Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 12:18

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Січень » 24 » Година спілкування
22:18
Година спілкування

Два людських винаходи можна вважати найтяжчими: мистецтво керування і мистецтво виховання.

І.Кант

 

Виховання – проблема вічна. Відколи існує людство, відтоді й дбає воно не лише про добробут потомства,  а й про виховання покоління в кращих традиціях людства.  Від батьків передається генетичний код, рідна мова, матеріальна й духовна культура, що забезпечує прогрес суспільства, наступність і спадкоємність.

Виховання у молодого  покоління почуття гордості за свою країну, готовності бути гідним громадянином України, відданості справі зміцнення державності, активної громадянської позиції нині визнано проблемою загальнодержавного масштабу.

Патріотизм покликаний  дати новий поштовх для розвитку  духовності нації. Це є нагальною потребою і держави, і суспільства, і особистості. Державі необхідно, щоб всі діти виросли національно свідомими громадянами. Суспільство зацікавлене в тому, щоб розвиток особистості здійснювався на моральній основі. А особистість, віддаючи свою любов Батьківщині, прагне досягти взаємності. Реалізація заявлених викликів забезпечить країні гідне місце у цивілізованому світі.

У сучасних умовах патріотизм виявляється, насамперед, у любові до Батьківщини, готовності утвердити незалежність своєї молодої держави, піднесенні України до рівня високорозвинених держав світу. Актуальним є необхідність виховання гуманних почуттів: любові до людини, поваги і піклування про неї, доброти, співчуття, великодушності тощо. 

Неможливо уявити справжнього громадянина-патріота, який би не проявляв любові до рідного краю, не шанував батька-матері, не знав свого родоводу,  національних традицій, не відчував єдності з природою, не турбувався про  її охорону та примноження багатств, не знав символіки країни та був байдужим до проблем сьогодення. В будинку творчості, в рамках місячника патріотичного виховання,була проведена виховна година - спілкування у формі усного журналу «Державні та народні символи України». Організаторами усного журналу були гуртківці хореографічного колективу «Фортуна» ( Керівник -Брицька Оксана Василівна). Вихованці підготували презентацію символів України, ігри та вправи, завдяки яким присутні могли висловити свої почуття до рідної землі, та показати свої знання про історію, символи, висловити думки про сьогодення. На завершення заходу був підготовлений флешмоб, в якому діти об’єднали історію, державні символи і вшанували пам’ять загиблих в АТО. Флешмоб завершився дзвінкоголосим співом дітей, які урочисто співали гімн УКРАЇНИ.

Методист БДЮТ Брицька О. В.

Фотозвіт заходу

Переглядів: 465 | Додав: Olena | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz