Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 01:09

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Грудень » 7 » Всеукраїнська благодійна акція "Назустріч мрії"
14:27
Всеукраїнська благодійна акція "Назустріч мрії"

Щорічна всеукраїнська благодійна акція "Назустріч Мрії"

 

http://shool-46mk.ucoz.ua/2017-2018/logo-uk.png

   Міжнародний Благодійний Фонд "Сильні духом" щорічно проводить благодійну всеукраїнську акцію "Назустріч мрії", яка проводиться з 18 вересня 2018 року по 25 травня 2019 року.

    Станом на сьогодні в Україні гостро стоїть проблема у сфері лікування та реабілітації онкохворих дітей, адже Україна на другому місці в Європі з поширення захворювання на рак. Захворюваність за останні 10 років зросла на 8%. У структурі онкологічних захворювань у дітей лідирують лейкемія, пухлини головного мозку і кісток. Така статистика в усьому світі, така статистика і в
    Україні. В Україні гострими лейкеміями хворіють 300-360 пацієнтів на рік. Це діти абсолютно різної вікової категорії - від одного місяця життя до 18 років, і всі вони потребують дуже агресивного важкого лікування.

   Всеукраїнський дитячий реабілітаційний центр «Казковий Світ» здійснює цю роботу протягом десяти років. Центр проводить реабілітацію тяжко хворих дітей безкоштовно, та має позитивні результати у щорічному супроводженні понад 500-600 дітей завдяки сучасним психотерапевтичним методикам і технологіям: через гру, різноманітних казкових персонажів, клоунів, декорації, уяву дітлахи налаштовуються на одужання, включаються у позитивну казкову програму здоров’я, забувають про свою хворобу.

  Центр відвідують діти, які знаходяться на лікуванні в лікарні «ОХМАТДИТ», центрах СНІДу, онкологічних, неврологічних , токсікології та педіатричних відділеннях медичних установ України та діти, які постраждали під час бойових дій на сході країни.

   Вже п’ять років Благодійний фонд «Сильні духом» проводить щорічну всеукраїнську благодійну акцію «Назустріч Мрії» дошкільних, шкільних, позашкільних та вищих навчальних закладах України. Кожен рік викладачі та діти із добрими, відкритими серцями приймають участь в благодійної акції та долучаються до допомоги тим, хто дуже її потребує. В рамках підтримати проект Благодійного фонду «Сильні духом» та сприяти проведенню всеукраїнської щорічної благодійної акції' «Назустріч Мрії» в Христинівському районному будинку дитячої та юнацької творчості проходять « Уроки добра» з метою об'єднання педагогів, дітей, батьків позашкільного закладу та збору коштів для підтримки роботи дитячого реабілітаційного центру.

   Вихованці закладу та педагогічний колектив долучилися до першого етапу акції і здійснили перший благодійний внесок для підтримки програм, які проводить Міжнародний благодійний фонд «Сильні духом».

Педагогічний колектив закладу дякує батькам за підтримку та не байдужість до проведення акції.

Акція триває до 25 травня 2019 року.

Переглядів: 352 | Додав: olena_olena80 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz