Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 09:51

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Квітень » 22 » Виставка творчих робіт «Здрастуй, Великдень!»
20:19
Виставка творчих робіт «Здрастуй, Великдень!»

          Напередодні  світлого свята Воскресіння Христова  15-16 квітня ц.р. у Будинку дитячої та юнацької творчості  вихованці гуртків «Українська ганчір'яна лялька», «Бісероплетіння» та «Цікавий світ пластиліну» з великим натхненням та любов“ю підготували виставку творчих робіт  «Здрастуй, Великдень!». 

Діти заздалегідь готувались до виставки  і представили чудові колективні та індивідуальні роботи, які дивують своїм розмаїттям.  Це аплікація тканиною і мальовані листівки,  витинанки і ганчір'яні ляльки, сувеніри, поробки, композиції. І, зрозуміло, символ Пасхи - колекція великодніх писанок, виконана в техніці бісероплетіння. Тонка ажурна робота, підібрана колірна гамма створили справжню великодню яєчну феєрію. 

Відвідувачі  милувалися  зайчиками-мотанками,  паперовими курчатами у шкарлупі, пташками з бісеринок, кониками, зшитими з клаптиків тканини.

Всі експонати виконані в різних техніках, з різних матеріалів: тканини, ниток, паперу, картону, пластиліну,   бісеру, пайєток, стрічок. У роботах  ще  вгадуються сліди невпевнених дитячих ручок, але головне те, що  юним талантам вдалося вдихнути життя у свої вироби. 

Виставку відвідали  не тільки вчителі та школярі, а й батьки, які із задоволенням взяли  участь у  створенні виставкових  сімейних експонатів. Особливо хочеться відзначити роботи вихованців Киричатої  Юлії, Прокопенко Дарини, Савіцької Анастасії, Добрянського Романа , Желтоног Костянтина, Хоменко Вероніки та її мами.

- Виставка до свята Пасхи, за словами керівника БДЮТ В.І.Рачинської, - це зріз живої історії, ствердження християнського світогляду серед підростаючого покоління. Роботи дітей прекрасні, вони дарують море тепла та позитиву. Все немов оповіщає: «Скоро Великдень – свято Радості, Любові, Доброти! Радійте і творіть!». 

Під час виставки проведено фрагменти майстер-класів по розкриттю секретів з оздоблення писанок мозаїкою з бісеру; виготовлення ляльок-мотанок та  ліплення сувенірних виробів з пластиліну. 

Виставка  спрямована на виявлення і підтримку  творчої молоді та  дітей, які цікавляться історією та збереженням народних традицій, прагнуть розширити свій духовний світогляд. Кожний з відвідувачів почерпнув для себе щось цікаве про велике християнське свято   та       традиційне народне декоративне мистецтво, отримав незабутнє естетичне задоволення.  Дякуємо всім учасникам виставки за чудові роботи. Бажаємо  творчої наснаги, успіхів, гарних Великодніх свят!                  

                                                                                     Безверхня Т.В.- керівник  гуртків БДЮТ

Переглядів: 441 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz