Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 17:11

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Вересень » 20 » Мир потрібен усім-більш за все дітям!
21:49
Мир потрібен усім-більш за все дітям!

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів.

Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі.

У рамках проведення  Всеукраїнської акції «Голуб миру» приуроченої до святкування Міжнародного дня миру в Христинівському районному будинку дитячої та юнацької творчості , директор В.І. Рачинська, 16 вересня відбулася акція «Мир потрібен усім-більш за все дітям!»

 Гуртківці будинку творчості  виготовили паперових голубів з побажаннями миру та злагоди для військових АТО та всього людства. Власноруч виготовленні голубочки прикріплювали до прапора України, загадуючи бажання. Дитяча фантазія в побажаннях, мріях  була безмежна, а на прапорі оселилися голуби білого кольору, які символізували злагоду, порозуміння та єднання. Державний символ України  став для дітей ще символом Надії та Віри.

 На урочистій частині заходу діти і дорослі говорили про те, що всі дуже прагнемо миру, бо завжди добре жити всім там, де є доброта і любов, взаєморозуміння і терпимість, де між усіма налагоджені добрі стосунки. Там лине пісня і жарти, квітне радість і щастя. Там не тільки добре спілкуватись про все на світі, а й приємно просто мовчати, бо знаєш, що тебе оточують доброзичливі люди, твої друзі, які не зрадять і не осудять, які прийдуть на допомогу, порадять, добрим словом розвіють усі негаразди. Найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти навчаються, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим. Мир на землі — це найбільше благо, бо є тато і мама, ніхто не гине у боях, і багато радості у світі.

  Гуртківці танцювального гуртка виконали флешмоб «За Україну , за Мир, за Майбуття!» до якого приєднались усі присутні свята. Програма акції була завершена малюнком на асфальті під гаслом: «Мир потрібен усім!»

На думку педагогічного колективу закладу, такі дні надають унікальну можливість дорослим передати розуміння значення миру молодому поколінню та дітям, щоб навчити їх принципів людяності, свободи, доброти та поваги до різних націй.

Ми, педагоги та гуртківці Христинівського БДЮТ, закликаємо всіх людей на Землі: « Робити добро людям і творити добро на землі. Живіть у мирі та злагоді!».

 

О.В.Брицька

Методист, керівник гуртка

Христинівського БДЮТ

Переглядів: 344 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz