Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 23:05

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Лютий » 22 » Мій голос - проти війни!
20:43
Мій голос - проти війни!

17.02.2017  у рамках тижня військово-патріотичного виховання з нагоди  Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у Христинівському БДЮТ проведено виховний захід під гаслом «Мій голос - проти війни».

Під час заходу відбулася зустріч дітей з колишніми воїнами-афганцями - Бурчаком Віктором Михайловичем і Степанюком Михайлом Григоровичем.

Затамувававши подих, слухали діти їхні розповіді про страшні реалії війни, про справжню дружбу і товариську підтримку. За честь вважали молоді юнаки потрапити в Афган  і  до останнього подиху виконували свій військовий обов’язок.  "Патріотизм – це не пусті лозунги, це дійсна любов і відданість Вітчизні",- наголосив В.М.Бурчак. Миру і впевненості в завтрашньому дні побажав дітям М.Г.Степанюк і подарував гуртківцям збірку віршів…

Бажаними гостями  на заході були герої наших днів - учасник АТО Крещенецький Сергій Григорович  і волонтер Врашев Віталій Володимирович.

За батька перед присутніми сказав віршами син - Даня Крищенецький. Про те, що і досьогодні на сході точаться криваві бої і,  не шкодуючи власного життя, захищають неньку Україну її сини-герої - воїни АТО.

«Якби ви бачили очі солдата,  старшого за мене,  повні щастя й сліз, в руках якого була маленька лялька-мотанка, то зрозуміли б, яку підтримку ви надаєте своїми дитячими поробками», - сказав у своєму виступі волонтер В.В.Врашев. Він щиро подякував дітям за зібрані продукти, листівки,  обереги, відправлені воїнам на схід України і  звернулися до дітей із закликом бути вірними своїй Вітчизні, гідно захищати її від ворогів.

Цікаві хвилюючі розповіді гостей залишили в серцях учасників заходу почуття гордості за свій народ, за його захисників.

Нікого не залишила байдужим мультимедійна презентація фотоматеріалів про війну в Афганістані і на сході України, офіційна статистика людських жертв, цитати і вірші на афганську і антивоєнну тематику. Зі щемом у серці сприйняли присутні відеозапис пісні О.Злотника і С.Галябарди «Я не хочу гратись у війну».

Скорботною хвилиною мовчання всі присутні віддали шану загиблим нашим землякам і всім тим, хто не повернувся з Афганістану та зони АТО.

В ім´я пам´яті  тих, хто, вірний військовому обов’язку і доблесті воїнів, віддав своє життя,  увійшовши в безсмертя, в ім’я пам’яті усіх борців за волю і незалежність, за мир в Україні,  діти єдиним гучним голосом заявили:

– Україна – мирна держава!

– Ми проти війни!

Дорогим  гостям від вдячних вихованців БДЮТ були вручені квіти. Завершилася зустріч фотографією на пам`ять.

Захід підготували і провели керівники гуртків Безверхня Т.В., Терещук Л.М.,  Гевко Н.С. разом з вихованцями гуртка. Активними   слухачами  на заході були учні  5-6-х класів Христинівської загальноосвітньої школи №2.

 Безверхня Т.В.

Фотозвіт

Переглядів: 466 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz