Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 18:34

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Вересень » 21 » День миру
21:07
День миру

Міжнародний день миру був проголошений ще в 1981 році, і тоді було вирішено, що свято буде відзначатися в кожний третій вівторок вересня. Але в 2001 році, на черговій Асамблеї ООН було прийнято рішення, що тепер Міжнародний день миру буде відзначатися щорічно 21 вересня. Так само, це свято ще називають "День загального припинення вогню і відмови від насильства".

Таке свято дуже важливе для всього світу. Звичайно, більшість звикла до того, що вони живуть в мирній обстановці і у них все тихо і спокійно, але так далеко не скрізь. Для деяких людей, міст і навіть країн, мир – це тільки мрія, втілити яку не вдається дуже тривалий час.
ООН в цей день всіма силами намагається вплинути на обстановку, в місцях, де зараз неспокійно. Закликає скласти зброю. Але, на жаль, це вдається далеко не скрізь і завжди.

Звичайно, в цей день проходить безліч різноманітних заходів. В першу чергу – інформативних. Але, крім цього, проходить дуже багато мирних акцій, де людям намагаються допомогти. Варто відзначити, що щороку Міжнародний день світу починається з церемонії у Дзвони світу в штаб-квартирі ООН в Нью-Йорку — спочатку звучить звернення Генсекретаря ООН, після якого він вдаряє в дзвін, потім, після хвилини мовчання.
Ну і звичайно, події, які трапилися за останні кілька років, показують наскільки Міжнародний день миру актуальний і в наш час.

21 вересня в Христинівському районному будинку дитячої та юнацької творчості пройшло святкування важливого для усього людства дня. Вихованці закладу окрім інформаційної хвилинки провели інтерактивні тренінгові ігри.

Гра «Зоряна куля» навчила дітлахів дарувати тепло,  мир, любов, надію, істину, доброту і вірність оточуючим. Гра «Мій внесок у справу миру» -

Допомогла звільнити Світовий Океан від темних плям заздрості, злості, ревнощів,, егоїзму, амбіцій, брехні, війни. Для молодших гуртківців були виготовленні фігурки людської постаті із сердечком, які стали поряд із Голубом Миру  другим символом свята.

У Світі без миру, дружби і взаєморозуміння не прожити. Це

повинен розуміти кожен і йти з цією думкою по життю.

 

Фотозвіт

 

Переглядів: 337 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz