Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:54

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Грудень » 20 » День людей з особливими потребами
21:14
День людей з особливими потребами

Кожного року 3 грудня увесь світ відзначає Міжнародний день інвалідів.  Це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед людьми  з особливими потребами.
Особлива увага у цей день звернена  на життя в силу різних обставин не схоже на щасливу казку , хто змалечку переборює різні труднощі і демонструє силу волі до життя.  Діти не вимагають до себе жалю, і для їх виживання не потрібно щось особливе,  лише   елементарне:  можливість жити, жити серед ровесників, бути в суспільстві і відчувати себе людьми.
Діти з особливими потребами обмежені у спілкуванні зі здоровими ровесниками і від цього, можливо,страждають більше, ніж від своєї недуги. Тому  Будинок дитячої та юнацької творчості  за підтримки місцевої
влади постійно опікується   такими дітьми.
Так було і цього теплого грудневого  дня, коли ми з радістю зустрічали  гостей зі всього району. 3 грудня   колектив БДЮТ провів  для всіх присутніх  розважально  - пізнавальну програму під символічною назвою «7 кольорів щастя», спрямовану на розкриття поняття «щастя», заохочення дітей бачити щастя в усіх проявах життя - природі, Батьківщині, ставленні до матері, до навчання; створення ситуації успіху та  умов для розвитку й самореалізації, спираючись на унікальність і неповторність кожної дитини.
Дзвінкими дитячими голосами, безтурботним сміхом і радістю наповнилась  зала  позашкільного учбового закладу. Цікаві ігри, загадки, вікторини, конкурси  і розваги  підготували для гостей педагоги. Діти з натхненням  говорили про маму, Україну, про навчання і  щастя, демонстрували свої вміння та таланти.
А потім, завдяки міським та районним меценатам,  на дітей чекали подарунки і   солодкий стіл . Дитячі оченята світилися щастям та задоволенням. 
Це було цікаве спілкування, адже не зважаючи на  проблеми зі здоров’ям,  діти завжди залишаються дітьми.

Окремою подією цього дня стала персональна виставка робіт хлопчика зі слабким зором Чорнобоя  Віталія -вихованця гуртка  «Орігамі» (керівник Погребняк Ж.В.), представлена   у фойє закладу. Присутні  із захопленням споглядали виставку виробів у техніці  орігамі, зроблені з особливою старанністю, любов’ю та теплом.  Роботи Віталика відзначаються  акуратністю, свідчать про його уявлення навколишнього світу  і наявність у дитини творчої  фантазії і таланту. Особливу увагу дорослих  привернули  паперові лебеді та розкішний павлін, а малечі припали до душі  веселий Чебурашка , грайливі песики та герої  з народних казок.
… Чи  щастя має сім кольорів, а можливо, більше? 
Щастя – різнокольорове, барвисте і світле. І нехай у кожної дитини  буде веселковим, чистим, бо людина приходить у світ для добра і для щастя.

Керівник гуртка "Бісеринка"  Безверхня Т.В.

Переглядів: 367 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz