Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 22:45

Христинівський Будинок дитячої та юнацької творчості

Форма входу
Меню сайту
Цитата дня


Block title
Block content
Пошук
Наші координати

Адреса: 20000, Христинівка, вул. Першотравнева, 54 Телефон: +38 (04745) 2-22-19 E-mail: bdyth@ukr.net
Знайти нас на мапі
Наш банер
http://chr-art-school.at.ua
Календар України Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Квітень » 28 » Чорнобиль: наша біль і тривога
13:15
Чорнобиль: наша біль і тривога

Минув 31 рік, а чорний день Чорнобильської трагедії продовжує хвилювати людей: і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто пізніше народився далеко від покривдженої землі. Цей день не минув безслідно, він розплодив по світу багато трагедій; він буде завжди об’єднувати всіх одним спогадом, однією печаллю, однією надією.

Для сучасних дітей, Чорнобильська катастрофа , є найтрагічнішою сторінкою в книзі їхнього життя. Тому й повинні вони знати правду про причини і наслідки цієї непоправної трагедії.

Як саме розкрити для дітей страшну правду сьогодення, яка гірчить полином і роз'їдає серця матерів, не даючи спокою ні вдень ні вночі, щоб не спопелити ніжну дитячу душу, не вбити віру в самих себе і любов до світу ? Чи варто ятрити рани які болять щоднини , щогодини і випікають віру і надію в щасливе майбуття? Та вони, ці янголята із трагізмом в очах, на жаль, бачать наслідки цього невигойного лиха і роблять певні висновки для себе самі.

Чорнобиль... Урок, який ми не повинні забувати ніколи, тому що це надто гіркий урок втрат, урок мужності і стійкості водночас. Тому для молодших вихованців Христинівського будинку творчості проводяться години пам'яті, бесіди, конкурси дитячої творчості «Чорнобиль очима дітей».

Для середніх гуртківців пропонуємо обговорення художніх творів, які розкривають цю страшну трагедію а саме:

« Діти Чорнобиля» - Гуцала Є, « Марія з полином в кінці століття» - Яворівського В., поема « Сім»- Олійника Б., « Чорнобиль» - Щербака Ю.

Проводячи заходи, присвячені 31–й річниці Чорнобильської трагедії, ми намагаємось пробудити в дітей чуйність, милосердя, вміння співчувати, дбайливо ставитись до навколишнього середовища. Заходи, проведені в будинку творчостіі, вчать дітей не губитися перед різними нещастями, вчать жити за Божими заповідями, дарувати своє тепло і любов іншим, щоб ніколи не було таких Чорнобилів, які нависають чорними крильми над людським майбутнім...

Керівник гуртка «Екологічна стежина» Христинівського БДЮТ  ЛЮБОВ ТЕРЕЩУК

Переглядів: 365 | Додав: Olena | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

При використанні матеріалів сайту посилання на www.chr-art-school.at.ua обов'язкове!
Адміністрація сайту може не розділяти думку авторів публікацій і не несе відповідальності за розміщені матеріали.  
Сайт розроблений вчителем інформатики Кулешою О.М.  
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz